Al seen alleenstaande moeder is er één ding dat altijd en dagelijks op mijn pad zal komen: DE WAS DOEN. Ik heb een prachtige 18 maanden oude dochter en haar favoriete eten is spaghetti, maar helaas maakt dat een enorme troep op haar kleding. Kinderkleding wel te verstaan, is NIET goedkoop. Dus toen ik een advertentie over Persil las was ik blij iets te kunnen uitproberen dat volgens veel mensen een ideaal wasmiddel is voor hardnekkige vlekken. Ik heb veel over Persil gelezen op het internet, en vooral veel goeds.


Ik besloot Persil te testen op de avond waarop dit het meest nodig was: spaghettiavond. Ik volgde de instructies die aangaven dat het raadzaam is om wat Persil op de erge vlekken vooraf te doen om 5 minuten te laten intrekken. Voor maximale resultaten doe je driekwart van de dop aan Persil direct in de wastrommel. Ik wachtte netjes de 50 minuten af totdat de wasbeurt voorbij is.


De kleding van mijn dochter was nog wat vochtig, maar de vlek was voor de helft verdwenen. Ik deed wat meer Persil op de vlekken die er nog waren, plus nog wat vlekkenverwijderaar die ik nog had liggen. Na de tweede wasbeurt deed ik het in de droger. Ik heb er geen wasverzachter bijgedaan. Toen kwam de was er helemaal zacht uit, schoon en het ruikte ook fijn! Hoewel ik het jammer vond dat Persil niet de spaghettivlekken er in één keer helemaal uit kreeg, was ik toch blij dat het in ieder geval bij de tweede keer wel lukte. We hebben het immers over spaghettivlekken en die zijn berucht om hoe hardnekkig ze wel niet zijn. Ik mag blij zijn dat ze er uberhaupt uit zijn gekomen! Ik denk dat ik Persil dus wel een aanrader kan noemen. Soms heb je een tweede wasbeurt nodig, maar dan weet je ook echt zeker dat het daarmee gedaan is.

Vond u deze informatie handig? Vul dan uw naam en email in om wekelijks informatie te ontvangen!

Naam

Email